Vi laver de bedste burgere i Hobro

Din burgerbar i Hobro er den suverænt bedste burgerrestaurant i byen. Vi har skåret alt det overflødige fra, og har i stedet valgt at fokusere 100% procent på at lave de bedste burgere, vi kan.

De bedste burgere i Hobro - Din Burger Bar - 280628268 128235383155165 5800136905531598418 n - De bedste burgere i Hobro

Vi laver de lækreste burgere

Hvis du ikke selv vil designe din burger, har vi også færdiglavede koncepter, du blot kan bestille fra kortet. Det gør vores burgerbar til et ideelt sted at få et hurtigt, nemt og lækkert måltid mad, når du er på farten i Hobro, og har brug for en god burger.

For at gøre vores burgere så lækre som muligt, laver vi mange af vores ingredienser fra bunden. Vi sylter selv rødløg, agurker og meget mere. Vi laver også vores egen dressing fra bunden.

Det er vores garanti for, at du hos Din Burgerbar i Hobro får en unik og lækker smagsoplevelse, som vi personligt kar kredset for.

Vi sætter en stor stolthed i at lave de lækreste burgere i hele Hobro. Derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre os og vil altid gerne høre din mening om, hvordan vi kan blive endnu bedre.

Kom ind i vores burgerrestaurant og lad dig betjene af vores smilende og imødekommende ansatte, og nyd derefter en overdådig burger i hyggelige og afslappede omgivelser midt i Hobro. 

Vi tager gladeligt imod feedback, hvis du har noget at fortælle os om din oplevelse på vores burgerrestaurant.

KOM FORBI VORES BURGERBAR

Din Burger Bar er stedet du skal besøge, hvis du har lyst til lækre saftige burgere. Vi vægter gode kvalitetsråvarer højt fra A-Z. På den måde sikrer vi, at der en masse forskellige smagsnuancer i netop din burger.

Den Normale Bar Burger

Menu 109,-/ Single 78,-

Bøf med vores hjemmelavet syltede rødløg og agurker, tomat, salat og barens dressing

Obligatoriske Bar Burger

Menu 114,-/ Single 84,-

Bøf af cheeseburger med voreshjemmelavet syltede rødløg og agurker, tomat, salat og barens dressing

Barens Sprøde Kyllingeburger

Menu 114,-/ Single 84,-

Duftende kylling i sprød panko-skorpe med vores hjemmelavet syltede rødløg og agurker, tomat, salat og barens dressing

jesper nielsen
jesper nielsen
2023-01-20
Salaten var lidt slatten men deres tempura rejer var til at dø for 😍
benjamin petri
benjamin petri
2023-01-15
Månedens burger AKA Bøfsandwichen er da nok det bedste bud jeg længe har set på hvad byen mangler! Klassisk med et godt twist! Super lækker sovs og god mængde 🤤 tak for mad! Jeg fik den først, skal du være den næste? 👏✌️
Jan Holst
Jan Holst
2023-01-15
God burger. Bøf stegt som den skal.
Ole Poulsen
Ole Poulsen
2022-12-29
B.E.S.T Burger i ever had the pleasure of ordering out. Cannot recommend enough! Can't wait for their pizza place to open.
Laila Knudsen
Laila Knudsen
2022-12-28
Knaldhamrende god mad og super betjening. Det var et helt tilfælde at vi valgte at spise der, her til aften, men det fortrød vi da overhovedet ikke. Vi fik en 'Barens chiliburger' menu og den der hedder 'Den obligatoriske bar burger' som menu. Lige fra første mundfuld var vi i himmerige. Hold nu k... det smagte godt! Man kan virkelige smage at de har kræset for smagen og kvaliteten. Der er ikke gået på kompromis med noget og det kan i den grad smages. Jeg kan helt klart varmt anbefale at tage derind at spise. Det er i hvert fald ikke sidste gang vi skal derind.
Bjarne Kristensen
Bjarne Kristensen
2022-12-02
De laver nogle pokkers gode burgere, men lokalet er ikke helt færdigt endnu, hvorfor det er svært at sige noget om stemningen.
Leif P. Hendriksen
Leif P. Hendriksen
2022-11-07
Eeendelig noget ordentligt fastfood.

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information