Vi er din burgerrestaurant i Hobro

Din Burgerbar i Hobro er en lokal burgerrestaurant, der gør en dyd ud af at lave byens bedste burgere. Det gør vi ved at anvende gode råvarer, som vi tilbereder i vores eget køkken, for at skabe et stort udvalg af burgere af høj kvalitet.

Din burgerrestaurant i Hobro - Din Burger Bar - 280628268 128235383155165 5800136905531598418 n - Din burgerrestaurant i Hobro

Vi er byens bedste burgerrestaurant

Vores bøffer er hjemmestegte og består af oksekød, kyllingekød eller fisk. Vi har også plantebaserede bøffer til vegetarer. Vi komplementerer bøfferne med lækre salater og hjemmesyltede agurker og rødløg. Dertil har vi masser af lækre dressinger, som vi også laver helt fra bunden.

Det hele pakkes ind i en lækker bolle, der er sprød i kanten og blød i midten, så den giver dig den perfekte oplevelse, når du tager en bid af din burger.

Vi har et menukort med vores egne favoritter, når det kommer til sammensætninger af bøffer, salater, dressing og boller, men vi tilbyder også, at du kan sammensætte din helt egen burger fra bunden. 

Vi har mange forskellige ingredienser i vores restaurant, og derfor har du masser af muligheder, når du sammensætter din burger.

Vores restaurant i Hobro ligger i hjertet af byen, hvor vi serverer de lækreste burgere i afslappede, uformelle og hyggelige omgivelser. 

Vi lægger stor vægt på, at alle vores gæster skal føle sig velkomne. Det vil du kunne mærke, når du bliver taget imod af vores smilende og imødekommende personale, der vil gå langt for at give dig en god oplevelse på vores restaurant

Bestil Take-away fra vores restaurant i Hobro

Hvis du hellere vil spise hjemme, tilbyder vi også take-away fra vores restaurant i Hobro. Det giver dig mulighed for at bestille en burger, som du kan nyde i hjemlige omgivelser, i din bil, hos venner og familie, eller hvor du ellers måtte have lyst til at spise.

Den Normale Bar Burger

Menu 109,-/ Single 78,-

Bøf med vores hjemmelavet syltede rødløg og agurker, tomat, salat og barens dressing

Obligatoriske Bar Burger

Menu 114,-/ Single 84,-

Bøf af cheeseburger med voreshjemmelavet syltede rødløg og agurker, tomat, salat og barens dressing

Barens Sprøde Kyllingeburger

Menu 114,-/ Single 84,-

Duftende kylling i sprød panko-skorpe med vores hjemmelavet syltede rødløg og agurker, tomat, salat og barens dressing

jesper nielsen
jesper nielsen
2023-01-20
Salaten var lidt slatten men deres tempura rejer var til at dø for 😍
benjamin petri
benjamin petri
2023-01-15
Månedens burger AKA Bøfsandwichen er da nok det bedste bud jeg længe har set på hvad byen mangler! Klassisk med et godt twist! Super lækker sovs og god mængde 🤤 tak for mad! Jeg fik den først, skal du være den næste? 👏✌️
Jan Holst
Jan Holst
2023-01-15
God burger. Bøf stegt som den skal.
Ole Poulsen
Ole Poulsen
2022-12-29
B.E.S.T Burger i ever had the pleasure of ordering out. Cannot recommend enough! Can't wait for their pizza place to open.
Laila Knudsen
Laila Knudsen
2022-12-28
Knaldhamrende god mad og super betjening. Det var et helt tilfælde at vi valgte at spise der, her til aften, men det fortrød vi da overhovedet ikke. Vi fik en 'Barens chiliburger' menu og den der hedder 'Den obligatoriske bar burger' som menu. Lige fra første mundfuld var vi i himmerige. Hold nu k... det smagte godt! Man kan virkelige smage at de har kræset for smagen og kvaliteten. Der er ikke gået på kompromis med noget og det kan i den grad smages. Jeg kan helt klart varmt anbefale at tage derind at spise. Det er i hvert fald ikke sidste gang vi skal derind.
Bjarne Kristensen
Bjarne Kristensen
2022-12-02
De laver nogle pokkers gode burgere, men lokalet er ikke helt færdigt endnu, hvorfor det er svært at sige noget om stemningen.
Leif P. Hendriksen
Leif P. Hendriksen
2022-11-07
Eeendelig noget ordentligt fastfood.

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information