Vi er dit lokale spisested i Hobro

Hos Din Burgerbar i Hobro laver vi byens lækreste burgere. Vores spisesteder i Hobro, finder du lige i hjertet af byen. Her er du altid velkommen til at komme forbi og bestille en overdådig burger.

Du kan enten vælge at nyde dit måltid på vores spisested i Hobro, eller du kan vælge at få din burger som take-away, du kan nyde i dit hjem eller hvor end du ønsker.

Spisested i Hobro - Din Burger Bar - 280628268 128235383155165 5800136905531598418 n - Spisested i Hobro

På vores spisested tager vi burgere seriøst

Der er mange spisesteder i Hobro, som alle kan forskellige ting. Vi har valgt at specialisere os i at lave de bedste burgere og derfor er det lige præcis det, der er fokus på, her på vores spisested. 

Vi tilbyder vores kunder at sammensætte deres egne burgere fra bunden. Hvis du hellere vil have et færdiglavet koncept, kan du også bestille en af vores egne favoritter fra vores menukort.

Vores burgere består af lækre hjemmestegte bøffer af oksekød, kyllingekød, fisk eller grøntsager. Vi har også masser af lækre salater og forskellige dressinger, hvoraf meget af det er lavet helt fra bunden på vores spisested, så vi kan sikre kvaliteten og det unikke præg, vi gerne vil sætte på vores burgere.

Det hele bliver omkranset af en lækker bolle, der har masser af god smag og en blød tekstur, der gør den behagelig at arbejde med, når du tager en bid af din burger.

Resultatet er en lækker, harmonisk og yderst velsammensat burger, der scorer højt på kvaliteten af bolle, bøf, salat og dressing. Det hele foregår på hvad vi mener er et af de hyggeligste spisesteder i Hobro. Vi har lagt stor vægt på at skabe en hyggelig, uformel og afslappet atmosfære, der er ideel til at nyde byens bedste burger i godt selskab.

KOM FORBI VORES BURGERBAR

Din Burger Bar er stedet du skal besøge, hvis du har lyst til lækre saftige burgere. Vi vægter gode kvalitetsråvarer højt fra A-Z. På den måde sikrer vi, at der en masse forskellige smagsnuancer i netop din burger.

Den Normale Bar Burger

Menu 109,-/ Single 78,-

Bøf med vores hjemmelavet syltede rødløg og agurker, tomat, salat og barens dressing

Obligatoriske Bar Burger

Menu 114,-/ Single 84,-

Bøf af cheeseburger med voreshjemmelavet syltede rødløg og agurker, tomat, salat og barens dressing

Barens Sprøde Kyllingeburger

Menu 114,-/ Single 84,-

Duftende kylling i sprød panko-skorpe med vores hjemmelavet syltede rødløg og agurker, tomat, salat og barens dressing

jesper nielsen
jesper nielsen
2023-01-20
Salaten var lidt slatten men deres tempura rejer var til at dø for 😍
benjamin petri
benjamin petri
2023-01-15
Månedens burger AKA Bøfsandwichen er da nok det bedste bud jeg længe har set på hvad byen mangler! Klassisk med et godt twist! Super lækker sovs og god mængde 🤤 tak for mad! Jeg fik den først, skal du være den næste? 👏✌️
Jan Holst
Jan Holst
2023-01-15
God burger. Bøf stegt som den skal.
Ole Poulsen
Ole Poulsen
2022-12-29
B.E.S.T Burger i ever had the pleasure of ordering out. Cannot recommend enough! Can't wait for their pizza place to open.
Laila Knudsen
Laila Knudsen
2022-12-28
Knaldhamrende god mad og super betjening. Det var et helt tilfælde at vi valgte at spise der, her til aften, men det fortrød vi da overhovedet ikke. Vi fik en 'Barens chiliburger' menu og den der hedder 'Den obligatoriske bar burger' som menu. Lige fra første mundfuld var vi i himmerige. Hold nu k... det smagte godt! Man kan virkelige smage at de har kræset for smagen og kvaliteten. Der er ikke gået på kompromis med noget og det kan i den grad smages. Jeg kan helt klart varmt anbefale at tage derind at spise. Det er i hvert fald ikke sidste gang vi skal derind.
Bjarne Kristensen
Bjarne Kristensen
2022-12-02
De laver nogle pokkers gode burgere, men lokalet er ikke helt færdigt endnu, hvorfor det er svært at sige noget om stemningen.
Leif P. Hendriksen
Leif P. Hendriksen
2022-11-07
Eeendelig noget ordentligt fastfood.

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information