Vi laver det lækreste take away i Hobro

Din Burgerbar i Hobro tilbyder byens bedste take away, der kan afhentes i vores restaurant i hjertet af byen, eller leveres ud til nærområdet.

lækreste take away i hobro - Din Burger Bar - 280628268 128235383155165 5800136905531598418 n - Lækreste take away i Hobro

Vi har de bedste burgere i Hobro

I vores restaurant specialiserer vi os i at lave burgere. Derfor laver vi lækre hjemmestegte bøffer i oksekød, kyllingekød eller fisk. Vi tilbyder også lækre plantebaserede bøffer til vores kunder, der er vegetarer.

Vi komplementerer bøfferne med masser af lækker salat, hjemmesyltede rødløg og agurker. Hertil har vi et stort udvalg af smagfulde dressinger, vi kan lave helt fra bunden. Vi har også masser af andet lækkert tilbehør til burgere som bacon, ost og chili cheese tops.

Det hele serveres i en lækker bolle, der holder hele vejen igennem din spiseoplevelse. Bollen er sprød udenpå og blød i midten, så den giver dig den perfekte oplevelse, hver gang du tager en bid af din burger.

Vi tilbyder dig at designe din helt egen burger fra bunden ud fra alle vores ingredienser. Hvis du hellere vil have en færdigbygget burger, har vi også et menukort med vores favoritsammensætninger af vores store udvalg.

Vores restaurant befinder sig i hjertet af Hobro, hvor der er hyggelige lokaler med en afslappet og uformel atmosfære, hvor du altid er velkommen til at nyde din burger. Hvis du hellere vil spise et andet sted, tilbyder vi også take away i Hobro. 

Du kan komme i vores hyggelige restaurant og lade dig servicere af vores imødekommende personale, der giver dig din take away i en praktisk indpakning, du let kan tage med hjem. Vi kan også bringe vores burgere ud til dig, så du blot skal læne dig tilbage i dit hjem og nyde byens bedste take away burger.

KOM FORBI VORES BURGERBAR

Din Burger Bar er stedet du skal besøge, hvis du har lyst til lækre saftige burgere. Vi vægter gode kvalitetsråvarer højt fra A-Z. På den måde sikrer vi, at der en masse forskellige smagsnuancer i netop din burger.

Den Normale Bar Burger

Menu 109,-/ Single 78,-

Bøf med vores hjemmelavet syltede rødløg og agurker, tomat, salat og barens dressing

Obligatoriske Bar Burger

Menu 114,-/ Single 84,-

Bøf af cheeseburger med voreshjemmelavet syltede rødløg og agurker, tomat, salat og barens dressing

Barens Sprøde Kyllingeburger

Menu 114,-/ Single 84,-

Duftende kylling i sprød panko-skorpe med vores hjemmelavet syltede rødløg og agurker, tomat, salat og barens dressing

jesper nielsen
jesper nielsen
2023-01-20
Salaten var lidt slatten men deres tempura rejer var til at dø for 😍
benjamin petri
benjamin petri
2023-01-15
Månedens burger AKA Bøfsandwichen er da nok det bedste bud jeg længe har set på hvad byen mangler! Klassisk med et godt twist! Super lækker sovs og god mængde 🤤 tak for mad! Jeg fik den først, skal du være den næste? 👏✌️
Jan Holst
Jan Holst
2023-01-15
God burger. Bøf stegt som den skal.
Ole Poulsen
Ole Poulsen
2022-12-29
B.E.S.T Burger i ever had the pleasure of ordering out. Cannot recommend enough! Can't wait for their pizza place to open.
Laila Knudsen
Laila Knudsen
2022-12-28
Knaldhamrende god mad og super betjening. Det var et helt tilfælde at vi valgte at spise der, her til aften, men det fortrød vi da overhovedet ikke. Vi fik en 'Barens chiliburger' menu og den der hedder 'Den obligatoriske bar burger' som menu. Lige fra første mundfuld var vi i himmerige. Hold nu k... det smagte godt! Man kan virkelige smage at de har kræset for smagen og kvaliteten. Der er ikke gået på kompromis med noget og det kan i den grad smages. Jeg kan helt klart varmt anbefale at tage derind at spise. Det er i hvert fald ikke sidste gang vi skal derind.
Bjarne Kristensen
Bjarne Kristensen
2022-12-02
De laver nogle pokkers gode burgere, men lokalet er ikke helt færdigt endnu, hvorfor det er svært at sige noget om stemningen.
Leif P. Hendriksen
Leif P. Hendriksen
2022-11-07
Eeendelig noget ordentligt fastfood.

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information